• Ново
DOITOOL Рафт от Неръждаема Стомана, 2 бр. Парна Стойка за тенджера под налягане от Неръждаема Стомана, Парна стойка за Стойка Държач за Хранене Поставка За Готвене Кошн?
zoom_in

DOITOOL Рафт от Неръждаема Стомана, 2 бр. Парна Стойка за тенджера под налягане от Неръждаема Стомана, Парна стойка за Стойка Държач за Хранене Поставка За Готвене Кошница за Котел Охлаждащи Шкафове от Неръждаема Стомана

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

поставка за готвене на пара Приподнимает хлебни изделия и форми за печене върху плота за по-добро обдува и по-бързо охлаждане поставка за готвене на пара - доброто работно място за приготвяне на храна, например, за декорация на бисквити, кексчета и още много други. поставка за готвене на пара може да се измие на ръка в хладка сапунена вода и высушивать. поставка за готвене на пара са Изработени от стомана, с всички връзки сварени хлътва, заварени, можете да се излива много вода за готвене на пара, не ръждясва, дълъг срок на експлоатация. поставка за готвене на пара с крака осигурява стабилност по време на употреба.Характеристики Цвят : сребрист Материал : неръждаема стомана Размер : 16,00 X16,00 X4, 00 см/6,29 X6,29 X1, 57 инча Предпоставка включва 2 бр. двойна котела от неръждаема стомана, с двойна котела за влакчета, поставка за хранене, кош за готвене.

Клиентите също го харесват..