• Ново
zhllmq Окачен лампа с Витражной Вложка от Турско-Марокански Творческа Мозайка Полилеи с Декоративни веригата от кабел с дължина 14,76 метра и северна америка с вилица (ж
zoom_in

zhllmq Окачен лампа с Витражной Вложка от Турско-Марокански Творческа Мозайка Полилеи с Декоративни веригата от кабел с дължина 14,76 метра и северна америка с вилица (жълто - 7 см в диаметър)

BGN 5.15

Брой продукти
check Налично

【Размер на кулон】 Диаметър на абажура от витражного стъкло : 7 инчаПревключвател за включване / изключване.Той е наситен с цвят, показващ се в различни цветове при различно осветление, създавайки класическа обстановка, когато светлината е изключена, топла и романтика, когато светлината е включена.Допълнителен 15-крак кабел, носи етикет за услугата верига и северна вилица. 【Полилей ръчно изработени】Лампа от витражного стъкло, цвят изкуствено обжигаемый, а не купен, той не избледнява, фигура прост и естествен, а елегантността е спонтанен.Дължината на кабела е около 24 инча. 【Гаранция от 5 години】 Ние предлагаме пълно връщане на парите в рамките на 30 дни и гаранция от 5 години (ако имаш повредени стоки, някакви проблеми с качеството, или не сте доволни от нашия продукт, моля, изпратете ни имейл и ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа. (не е включен в комплекта). окачен лампа от марокански творческа мозайка, красив на вид, идеално се съчетава с оцветени стъкла и антикварным метал, който съчетава модерно и индустриален чар. 【Полилей ръчно изработени】Лампа от витражного стъкло, цвят изкуствено обжигаемый, а не купен, той не избледнява, фигура прост и естествен, а елегантността е спонтанен. 【Лесна инсталация】 Този за включване окачен лампа идва от вставляемым висящ кабел с дължина 14,76 крака (stiff инсталация не е необходима) и е снабден с ясни инструкции с картинки и всички аксесоари.Разбърква се и среща, за да се създаде чудесна атмосфера, която искате, и да добавите красив интериор в дома. 【Гаранция от 5 години】 Ние предлагаме 30-дневен пълно възстановяване и гаранция от 5 години (ако имаш повредени стоки, някакви проблеми с качеството, или не сте доволни от нашите стоки, моля, изпратете ни имейл и ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа. (не е включен в комплекта).Той е наситен с цвят, показващ се в различни цветове при различно осветление, създавайки класическа обстановка, когато светлината е изключена, топла и романтика, когато светлината е включена.

Клиентите също го харесват..