• Ново
LOUMGYZX Предназначени за своята практика Moto G Pure, [Градиентный], [с регулируема каишка на съвсем малък], прозрачен TPU, който предпазва от пожълтяване и драскотини, Тънък ?
zoom_in

LOUMGYZX Предназначени за своята практика Moto G Pure, [Градиентный], [с регулируема каишка на съвсем малък], прозрачен TPU, който предпазва от пожълтяване и драскотини, Тънък мек броня за своята практика Moto G Pure,

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

【Гаранция двойствеността】 : Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нашия екип по всяко време, ние ще се радваме да ви служиИма много градиентных цветове по ваш избор, и можете да изберете любимия си цвят в зависимост от вашите лични предпочитания. 【Применимая модел 】 : Важи само за Мото G Pure, моля, не се смесват модел.Ако по него има кал или прах, просто внимателно го избършете с влажна кърпа и ще можете да го върне на първоначалния красив външен вид.Ако възникнат проблеми с качеството, имаме служба за замяна.Има много градиентных цветове по ваш избор, и можете да изберете любимия си цвят в зависимост от вашите лични предпочитания.Въже Strong strap представлява кръгла сплетен кабел с подвижни метални тапи в краищата, които се свалят лесно и се приготвят в калъф.【Применимая модел 】 : Важи само за Мото G Pure, моля, не се смесват модел. въже за колан изработена от меки и здрави полиестерни влакна, гладка и копринена на допир.Той идва с метален регулатор дължина на каишка, което ви позволява да регулирате дължината на кабела по размер.Той идва с метален регулатор дължина на каишка, което ви позволява да регулирате дължината на кабела по размер. 【Колоритен дизайн】 : Използвайте дизайн от два цвята, замяна на един друг, за да се постигне великолепен ефект. 【Применимая модел 】 : Важи само за Мото G Pure, моля, не се смесват модел.Въже за колан може да се свали, когато тя не ви трябва.Регулируема презрамка за през рамо с дължина около 1,6 м лесни за настройка на желаната форма и дължина.Въже за колан може да се свали, когато тя не ви трябва. 【Гаранция двойствеността】 : Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нашия екип по всяко време, ние ще се радваме да ви служи.

Клиентите също го харесват..