• Ново
Q ' mark 3 бр., устройство за източване на листа шипка, Инструмент за отстраняване на бои, Устройство за източване на рози, градинарски ножици за източване на листа шипк?
zoom_in

Q ' mark 3 бр., устройство за източване на листа шипка, Инструмент за отстраняване на бои, Устройство за източване на рози, градинарски ножици за източване на листа шипка, Щипки за цветя аранжировки от цветя, Рози (1

BGN 6.96

Брой продукти
check Налично

И двете са предназначени за защита на ръцете от надраскване Широко се използва : може да се използва като професионален инструмент в цветарски магазин, дом и т. Комплект от 3 позиции за премахване на бодли от рози, състоящ се от 2 различни устройства за премахване на шипове от листата на розите, едно от които е изработено от стомана, другите две - от мека пластмаса. Материал премиум-клас : червено, изработени от солидна стомана, здрав и издръжлив.Зелен е изработен от мека пластмаса. Лесна употреба : използва се за лесно и ефективно премахване на нежеланото бодли и листа от рози. Какво получавате : 1 устройство за теглене на стомана + 2 средства за отстраняване на пластмаса, нашата безпроблемна гаранция 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти.

Клиентите също го харесват..