• Ново
STAYGROW 2 бр. 6,5-инчов Винарите за градинарство, Ультраострые градински ножици за прецизно рязане, Ножици за рязане на бонсай от неръждаема стомана с пружинным задвижв?
zoom_in

STAYGROW 2 бр. 6,5-инчов Винарите за градинарство, Ультраострые градински ножици за прецизно рязане, Ножици за рязане на бонсай от неръждаема стомана с пружинным задвижване, 6,5-инчов градински ножици (1 бр. директни

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Внимателно изрежете малки стъблаСтабилни градински инструменти : Качествени ножици са оборудвани с остриета от неръждаема стомана с точна шлайфане, които се отличават с висока твърдост, добра здравина, устойчивост на износване и дълготрайност.Широка гама от приложения : Набор от ръчни секаторов се предлага с две различни остриета за различни малки работи по рязане.Лесна за заключване и отключване : ножиците за стригане на растенията разполагат с надежден механизъм за странично заключване, който предпазва си остриета и ги затваря, когато те не се използват.STAYGROW толкова сигурна в нашите висококачествени секаторах, че ние предлагаме безпроблемна гаранция за срок от 1 година и приятелско обслужване на клиенти.Добре проектирани и лесни за използване : Тези градински ножици подпружинены, така че те автоматично да се отварят, без да се налага да изпълнява работата си, значително намалява умората на ръцете. Гаранция 1 година : Ние правим качествени продукти достъпни за всички.Отличен за прибиране на реколтата, почистване и придаване на форма на треви, цветя, зеленчуци, саксийни растения, бонсаи или друг вид рязане в градината.

Клиентите също го харесват..