• Ново
Облекло за Безволосых котки WCDJOMOP - Пролет-Есен Памучен Тениска-Поло с дълъг ръкав, Пуловер с принтом райе, Гъвкави Тела, Дишащи Пижами за Сфинксове, Корниш Рексов, Де
zoom_in

Облекло за Безволосых котки WCDJOMOP - Пролет-Есен Памучен Тениска-Поло с дълъг ръкав, Пуловер с принтом райе, Гъвкави Тела, Дишащи Пижами за Сфинксове, Корниш Рексов, Девин Рексов, Петерболдов (M, Зелен)

BGN 7.99

Брой продукти
check Налично

КАЧЕСТВО : Изработен е от 100% качествен памукПо-подробна информация за размер, моля вижте таблицата за оразмеряване.Също е добър реквизит за снимки на котки в празнични дни.Осигурява защитна бариера от контакт език с кожата, който е причинил загуба на коса. - Температура от 10-15 градуса, те трябва да носят дебели памучни палто.размер : на Разположение на всички размери.Дишаща и лека, приятна за кожата, удобен за ежедневно носене.Лесно е избран за всекидневна употреба. гаранция за удовлетвореност : Ние много ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Всички тези препоръки по размер са предназначени само за безволосых котки. - Температура от 15-25 градуса, те трябва да се носят памучни палто със средна дебелина. Забележка : * Ако вашият домашен любимец обикновено не носи дрехи, то в първите 30 секунди-минута той може да се държи странно, но скоро той към този свикне.Всички тези препоръки по размер са предназначени само за безволосых котки.През зимата много нужда от топли дрехи, за да те не простудились и не се замразява.Идеален подарък : Идеален топ на домашни животни, подходящ за ежедневна употреба навън, на открито, за спорт, пътуване в пролетно-летен подарък за вашето малко cutie.Моля, не забравяйте да прочетете информацията за размера, преди да купите.Затова дрехи, от висококачествени материали, напълно е необходима за тяхната защита и декорация.Как да изберете Дрехи за Бесшерстной Котка? - През лятото ние трябва да ги обличам или да се държат далеч от пряка слънчева светлина, за да предпазват от слънчево изгаряне.По-подробна информация за размер, моля вижте таблицата за оразмеряване.Модерен дизайн прави вашата котка се нуждае от специална и очарователна. гаранция за удовлетвореност : Ние много ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Не му позволявайте прекалено оближе гърдите си. - Температурата е под 10 градуса, те трябва да се носят зимни яке с памучна подплата.Ако сте недоволни от своя опит или стока, ние силно препоръчваме да се свържете с нас, за да можем да решим проблема!.Лесно е избран за всекидневна употреба. ПОРОДА : Тази модна тениска-с къси ръкави за домашни любимци подходяща за котки от-сфинксам, девин рексам, корниш-рексам и петерболдам. * Ако вашият домашен любимец да расте, можете да поръчате по-голям размер.Не му позволявайте прекалено оближе гърдите си.Осигурява защитна бариера от контакт език с кожата, който е причинил загуба на коса. ПОРОДА : Тази модна тениска-с къси ръкави за домашни любимци подходяща за котки от-сфинксам, девин рексам, корниш-рексам и петерболдам.КАЧЕСТВО : Изработен е от 100% качествен памук.Ние избираме плат, който е най-подходящ за кожата си.

Клиентите също го харесват..