• Ново
NRadio 2023 Нов LTE 4G рутер със слот за СИМ-карта, двойна лента Отключени 4G рутер на корпоративно ниво AC1200 за корпоративната мрежа, студио за офис, магазин, архивиране на кл
zoom_in

NRadio 2023 Нов LTE 4G рутер със слот за СИМ-карта, двойна лента Отключени 4G рутер на корпоративно ниво AC1200 за корпоративната мрежа, студио за офис, магазин, архивиране на клетъчните връзки, 4 Сгъваеми антена (C4800)

BGN 75.99

Брой продукти
check Налично

Моля, консултирайте се с ръководството на потребителя, прилагаемому за опакованеАко имате някакви проблеми, моля, следвайте инструкциите по-долу : .Моля, обърнете внимание, че вашата батерия в комплекта не е включена.Лесен и безопасен : просто поставете СИМ-картата в рутер, свържете храна и да започнете да се възползват от предимствата на бързите и стабилни безжични мрежи.Корпоративен 4 G рутер с две SIM карта : две SIM карти и устойчивост на откази на глобалната мрежа позволяват ви да бъдат винаги в Мрежа. Свържете към източник на захранване и изчакайте 1-2 минути, за да се получи сигнал. Като се ползват 4 G рутера?.Им е удобно да се ползват в такива места, като си селска къщичка, фургон на колела или на лодка, където да опънат мрежата на разположение. Безжичен рутер NRadio преобразува мрежа 4 G на сигнали на Wi-Fi за няколко терминали Wi-Fi интернет.Първо кабелен широколентов достъп до Интернет.След наблюдение на възстановяване на кабелен широколентов достъп, той автоматично превключва обратно на кабелен широколентов достъп до Интернет.И двата слота за SIM-карти могат да бъдат запълнени и можете да изберете или от SIM 1 или SIM 2, за употреба, или да се получи автоматичен избор на NRadio.Пакетът включва : 1x Път с две SIM-карти NRadio C4800 4 G LTE (стандартна СИМ-карта в комплекта не са включени) + 1x захранващ адаптер + 1x ръководство за потребителя/послепродажная карта. Поставете СИМ-картата на стандарта 4 G (уверете се, че SIM картата е активирана и сте закупили тарифен план, преди да го поставите в рутера).Забележка : този продукт работи само за Северна и Южна Америка. Включете вашия рутер 4 G чрез порт LAN или Wi-Fi.Освен това, не е съвместим с предплатени карти AT &T. Отворете браузъра си и ръчно да въведете URL адрес, за да провери състоянието на мобилен оператор.Автоматично превключване на безжичен мобилен достъп до Интернет при неуспех кабелна широколентова връзка.Превключване на мобилна телефонна и кабелна връзка : сотовое и кабелна двоен гръб.

Клиентите също го харесват..