• Ново
Соларен панел ZUMIMALL за Безжична Улична камера GX1S/F5/GX2S PTZ камери, Водоустойчиви Соларен Панел IP66 с 10-футовым USB-кабел за зареждане, захранване за камери за сигурност с ?
zoom_in

Соларен панел ZUMIMALL за Безжична Улична камера GX1S/F5/GX2S PTZ камери, Водоустойчиви Соларен Панел IP66 с 10-футовым USB-кабел за зареждане, захранване за камери за сигурност с порт Micro USB

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Не е необходимо често самостоятелни фотоапарат и отново се зарежда я с ръка Уверете се, че вашият соларен панел не е затворен.Редовно почиствайте панел от прах или на листа, ако има такива. слънчев панел може да абсорбира слънчева светлина и да осигури непрекъснато захранване на фотоапарата.Полезни съвети : .Благодарение на 10-футовому веригата на захранване, завой по завой на 360 градуса и регулируемому по ъгъл на наклон настенному креплению на 90 градуса, той дава възможност да изберете най-добрата позиция на панела за приемане на пряка слънчева светлина.【Източник на слънчевата енергия за 365 дни】- Соларен панел Zumimall специално да отговаря за всички безжични улични Wi-Fi охранителни камери Zumimall. 【Отлична съвместимост】-Този соларен панел е предназначен за работа на открито безжични камери за сигурност Zumimall GX1 S/F5/GX2 S с индивидуална силиконов капак за порта за зареждане, което ви позволява да заредите вашата домашна камера за сигурност.Леко наклонете слънчев панел да на повърхността му не е било застояла вода или прах. 【Защита от атмосферни влияния IP 66 】 СЪС защита от атмосферни влияния материал по-здрав, издръжлив и икономичен.

Клиентите също го харесват..