• Ново
100 БР Професионален Притежателя на Лепило за Удължаване на Мигли, за да проверите за Удължаване на Миглите Инструменти Лак За нокти Изкуство Бързото Натрупване на ?
zoom_in

100 БР Професионален Притежателя на Лепило за Удължаване на Мигли, за да проверите за Удължаване на Миглите Инструменти Лак За нокти Изкуство Бързото Натрупване на Фен Чашка за цвят Бял

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Нанесете необходимото количество лепило на основа за изграждане на миглите Професионални бели чашки за удължаване на мигли, безопасни са за еднократна употреба и еко, които помагат много в създаването на красиви мигли Характеристики на продукта : - Лесно и бързо даде ресницам красива форма на вентилатора, спести много от времето си и увеличаване на скоростта на изграждане. - Е изработен от екологично чисти висококачествени полипропиленови материали, сигурно, няма миризма и е нетоксичен.Можете да го използвате с доверие.Стъпка 2 : Използвайте пинсети, за да свалям равномерно корените на миглите в лепило. Нанесете необходимото количество лепило на основа за изграждане на миглите.Професионални аксесоари за удължаване на миглите : Тези лепкави чаши оборудвани 2 от притежатели на уникален вътрешен дизайн не позволява на клею лесно се излива.Можете да го използвате в продължение на дълго време.Можете да го използвате в продължение на дълго време. - Идеален за съраунд изграждане на миглите, на отделни мигли, нокти арт, гел-лак за нокти, татуировки и грим и т., Вие ще получите : безгрижно следпродажбено обслужване + 100 бр. 3 стъпки, за да получите по-добри ветрилообразни мигли : Стъпка 1.А благодарение на 12 V-образна основа на лесно можете да изтриете излишно лепило с обемни мигли и ги корените на кок, като красива форма на вентилатора.Многократно използване : Този титуляр за лепило за удължаване на мигли може да ви помогне много в ежедневната лична употреба, салони за красота и училища козметика.Можете да го използвате с доверие. държач за лепило за мигли, чаши за цветове в опаковка.Идеален за съраунд изграждане на миглите, на отделни мигли, нокти арт, гел-лак за нокти, татуировки и грим и т.Стъпка 2 : Използвайте пинсети, за да свалям равномерно корените на миглите в лепило.Многократно използване : Този титуляр за лепило за удължаване на мигли може да ви помогне много в ежедневната лична употреба, салони за красота и училища козметика.

Клиентите също го харесват..