• Ново
yazi Кърпа, ръчно изработени, Вязаная на една Кука, Лейси Правоъгълна Покривка, Салфетки с прекрасен Цветен Печат (Бежово, 15,7x59 инча)
zoom_in

yazi Кърпа, ръчно изработени, Вязаная на една Кука, Лейси Правоъгълна Покривка, Салфетки с прекрасен Цветен Печат (Бежово, 15,7x59 инча)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

x комплект салфетки с бежевыми щанд цвят : бежово, в комплекта са включени само 1 бр.Дължина : 59 см (150 см).- Добре, след гладене. Не използвайте белина и не се накисва в гореща вода. Размер кърпички, свързани с кука : 40x150 см / 15,7 x 59 см. След измиване, ще има малко свиване, което е типично за чист памук, това е нормална ситуация.Материал - Изработен от 100% висококачествен памучен конец.Дизайн от растителни цветове, изпълнени в техниката на ръчно плетиво на една кука, ще стане най-добрият избор за декориране на масата по време на провеждане на сватбата. Машинно пране със студена вода е деликатна, но е силно препоръчително ръчно пране.Цвят : бежово (имаме бял цвят по избор).Изперете внимателно на ръка или на пишеща машина, не се накисва за прекалено дълго време и не използвайте гореща вода, машинную пране е по-добре да не се перат, дръж се на сухо и проветриво място, защитава по от въздействието.It трябва да се окачват на сухо проветриво място, да се избягва продължително излагане на слънце.Що се отнася до тези кърпички за покривки за маса, можете да ги сложите на бюро и диван, модерен и уникален дизайн придава на вашия дом романтична атмосфера и стил рустик.

Клиентите също го харесват..