• Ново
Skalka с Пръстени по Дебелина Регулируема Skalka От Неръждаема Стомана Силиконова Подложка за Печене на Меки Бонбони, Пица, сладкиши, Тестени изделия, Подарък Бейкър Бис?
zoom_in

Skalka с Пръстени по Дебелина Регулируема Skalka От Неръждаема Стомана Силиконова Подложка за Печене на Меки Бонбони, Пица, сладкиши, Тестени изделия, Подарък Бейкър Бисквити

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Тя е здрава, не избледняват, недеформируемая, добре попива влагата и не се плъзгаПоставка за тестото се различава незалепващо повърхност, лесен за почистване, се сгъва за съхранение и спестява място.Ако премахнете всички пръстени се, ще директен skalka.Ефективни кухненски инструменти ще донесат по-голямо удобство и удоволствие в работата си в кухнята. [Широко приложение] Точилка с дължина 17 инча за печене с кръгчета с дебелина, маркирани сантиметрами и сантиметра.Висококачествено матово покритие от неръждаема стомана изглежда елегантно и модерно.Идеален подарък за семейни готвачи, професионални хлебари, по-младите готвачи и любителите на готвенето.Той се използва широко за приготвяне на хляб, меки бонбони, сладкиши, пица, сладкиши и тестени изделия. [Конструкция пръстен с регулируема дебелина] Подвижни пръстена четири размери : 1/16, 1/8, 1/4 и 3/8 инча (2 мм / 4 мм / 6 мм / 10 мм). регулируема skalka ugagaf с пръстени по дебелина позволява перфектно и равномерно ставам тестото до желаната дебелина.[Висококачествена неръждаема стомана] Пръстени за скалывания Ugagaf изработени от идеална неръждаема стомана.Може да се използва всяка комбинация.

Клиентите също го харесват..