• Ново
4 бр. Безжични led Светлини за интериора на колата, Автомобилни Led Светлини за интериора, USB Акумулаторна Кола вътрешни светлини, Безплатен монтаж Магнитни автомобилн
zoom_in

4 бр. Безжични led Светлини за интериора на колата, Автомобилни Led Светлини за интериора, USB Акумулаторна Кола вътрешни светлини, Безплатен монтаж Магнитни автомобилни вътрешни лампи (4 бр. 7 цвята)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Тъй като до выключателю могат да се докоснат по време на транспортиране)Можете директно да се оттегли лампа, го очакваха с двустранна лента, и се зарежда чрез USB-кабел за трансфер на данни. Той също така е подходящ за нощни осветителни тела, осветителни тела за гардероб, лампи за четене, фенери за раници. [Няколко сценарии за прилагане на] Led сензорни осветителни тела може да бъде монтирана в тъмни места, като подлакътници, кутии за съхранение, вратата на колата, ъгли на седалки и т., а също така се използва като кабинет, спалня, баня и т., и с него могат да се отразят всяко тъмно място. [Бързо зареждане чрез usb] Внимателно извадете фарове за зареждане чрез USB-кабел за трансфер на данни, зареждането отнема около 30-40 минути.Можете да го поставите в стаята, където пожелаете, може да осветите всяко тъмно място.Включване / изключване на светлината : натиснете и задръжте в продължение на 3 секунди, за да изключите светлината.Натиснете веднъж, за да промените цвета, продължително натискане в продължение на 3 секунди, за да изключите светлината. [Лесна за употреба] С помощта на включените двупосочна лента за поставяне на приложения на магнитен блок на едно място, след това включете лампата, за да завършите инсталацията и да се определи.Тъй като до выключателю могат да се докоснат по време на транспортиране).Магнитна инсталиране, лесен за използване, просто първо да закачите колата двустранно самозалепваща се лента, а след това затегнете фарове на магнит.Смяна на цвета : натиснете за една секунда, за да минете. (Забележка : Моля, включете USB кабел за данни, за да се зарежда преди да се използва.Може да се инсталира в тъмни места, като подлакътници, врати, ъгли на седалките и т.[Безжична инсталация-Безплатни автомобилни фарове] Вътрешното осветление се определя с помощта на магнити, безжична сензорна използване, USB зареждане демонтаж не трябва, а цвета можете лесно да променяте, 7 цвята/1 цвят (Обърнете внимание : Моля, включете USB кабел за данни, за да се зарежда преди да се използва.

Клиентите също го харесват..