• Ново
Притежател на мобилен телефон Hemoblo Планина Телефон за Плот на Поставка за Смартфон, Таблет Кола Поставка За Мобилен Телефон на Притежателите на смартфони Многофун?
zoom_in

Притежател на мобилен телефон Hemoblo Планина Телефон за Плот на Поставка за Смартфон, Таблет Кола Поставка За Мобилен Телефон на Притежателите на смартфони Многофункционална Поставка за телефон Плоска Черна The Lazy

BGN 39.60

Брой продукти
check Налично

Поставка за мобилен телефон Силиконовата повърхност устойчива на плъзгане и предпазва вашия мобилен телефон от паданеДЪРЖАЧИ за ТАБЛЕТНИ КОМПЮТРИ - може да се регулира в различни ъгли, в зависимост от вашите нужди.Стойка за ТЕЛЕФОНА - Можете да регулирате ъгли на наклон в съответствие с вашите нужди.Описание на продукта Държач за мобилен телефон е Изработен от материали, отличаващи се с висока издръжливост и дълголетие. - Изработен от материали с повишена здравина и дълготрайна мултифункционална поставка за телефон.Мультяшная мъжки форма - красива стойка за телефон. държач за смартфон-силикон предпазва вашия телефон и таблет от падане. - Малък размер за лесно съхранение и не отнема място в держателе на таблетен КОМПЮТЪР.Стойка за телефона Му може да се регулира в различни ъгли, в зависимост от вашите нужди. - Силиконова повърхност е устойчива на плъзгане и предпазва вашия мобилен телефон от падане от притежателите на таблети.ПОСТАВКА за таблета - Изработени от алуминиева сплав, здрав за по-дълга употреба.Поставка за мобилен телефон-форма на мультяшного човек много хубава и креативна.ПОСТАВКА за таблета - Изработени от алуминиева сплав, здрав за по-дълга употреба.Универсален държач за телефон Е универсален държач за телефон.

Клиентите също го харесват..