• Ново
Растителни Екстракти Тъмни Кръгове Дискомфорт Под Очите Овлажняващи Подтягивающие И Укрепване на Средствата за Грижа за кожата Около Очите от 20 мл за Мъже Подаръч
zoom_in

Растителни Екстракти Тъмни Кръгове Дискомфорт Под Очите Овлажняващи Подтягивающие И Укрепване на Средствата за Грижа за кожата Около Очите от 20 мл за Мъже Подаръчен комплект (Прозрачен, Един размер)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

[Средство от тъмните кръгове и подпухналостта под очите] Съдържа растителни екстракти, които спомагат за значително намаляване на подпухналостта, пептиди, които помагат за намаляване на появата на фини линии и "гъши крака", и ниацинамид, който помага за видимо изглаждане на Малки бръчици и изсветлява тена на кожатаВ състава на всички наши продукти се предлагат три керамида (1, 3, 6-II), които помагат за поддържане на Естествената бариера на кожата. [Разработен съвместно с дерматолози] Съвместно разработена от дерматолози, продуктите са подходящи за суха кожа, чувствителна кожа, мазна кожа, склонна кожата и т. [Средство от тъмните кръгове и подпухналостта под очите] Съдържа растителни екстракти, които спомагат за значително намаляване на подпухналостта, пептиди, които помагат за намаляване на появата на фини линии и "гъши крака", и ниацинамид, който помага за видимо изглаждане на Малки бръчици и изсветлява тена на кожата. [- Застаряване на очите ] на Нашата маска за очи дълбоко овлажнява, видимо изглажда, заздравява и избелва Деликатната кожа около очите и укрепване на Защитна кожна бариера. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. 【Средство за чувствителна кожа】 Това е овлажнител средство за очи с аромат, тествани за алергии, проверени очен лекар и е подходящ за тези, които го носи. Растителни екстракти, които причиняват дискомфорт от тъмните кръгове под очите, овлажняващи съставки за стягане и укрепване на средствата за грижа за кожата около очите от 20 мл за мъже подарък набор от Растителни екстракти, които причиняват дискомфорт от тъмните кръгове под очите, овлажняващи съставки за стягане и укрепване на средствата за грижа за кожата около очите от 20 млматериал : пластикцвет : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Клиентите също го харесват..