• Ново
AGCFABS 1 бр./опаковане. Форми от смола, за влакчета с цвете Мандала, силиконови форми с 3D Дизайн за Производство на Кръгли Подставочного Тава, подложка за чаши, украса н?
zoom_in

AGCFABS 1 бр./опаковане. Форми от смола, за влакчета с цвете Мандала, силиконови форми с 3D Дизайн за Производство на Кръгли Подставочного Тава, подложка за чаши, украса на дома (Мандала)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Той може да издържа на ниска температура минус 40 градуса и висока температура 230 градусаГаранция за 100% удовлетвореност на клиента.Гъвкав, лесно демонтируемый, за многократна употреба и лесно моющийся.Лесна за използване : просто налейте течност в калъп и изчакайте докато той се охлади, за да се получи цялостна форма.Да се забавляват от това, че правиш това за себе си.Безпроблемно обслужване на клиенти : ние осигуряваме на отговор по електронна поща, в рамките на 7-24 часа.Съвместимост е много висока.Нашата цел е да предоставят не само на всеки висококачествен продукт, но и всяка удовлетворенную покупка.Те са леки, тежкотоварни и са устойчиви на високи температури.Производството е различна точност и висока прозрачност.Материал : Силикон форми с азбука, изработени от силикагел.Ние сме горди, че предлагаме на клиентите възможно най обслужване.Тази форма не оставя петна и лесен за почистване.Търговска марка : AGCFABS Материал : силикон Размер : като на снимката Цвят : като на снимката Опаковка : 1 бр.Опаковка : Всяка опаковка съдържа 1 силиконовата форма.Имаме четири вида плесени, а именно на ivanka dimitrova, цвете мандала, слънчоглед, куха форма, и т. (опаковка) Функция : Издръжлив, практичен и многократна употреба.

Клиентите също го харесват..