• Ново
SYKSOL GUANGMING - Цифров Угломер, Линийка-Транспортир, Сензор ъгъл от 360 ° с Цифрово LCD дисплей, Транспортир от Неръждаема Стомана за Дървообработване, Строителство, Декори
zoom_in

SYKSOL GUANGMING - Цифров Угломер, Линийка-Транспортир, Сензор ъгъл от 360 ° с Цифрово LCD дисплей, Транспортир от Неръждаема Стомана за Дървообработване, Строителство, Декориране на дома (0-200 мм)

BGN 26.70

Брой продукти
check Налично

Позволете на пълно измерение на 360 градуса[Точния угломер] владетел от неръждаема стомана с диаметър 0,200 mm за измерване на дължини (metric и имперска), сензор ъгъл от 360 ° за измерване на относителното и абсолютното ъгъл отвътре и отвън, обхват на измерване : 0 ± 360 °, обхват : 0 360 °, резолюция : 0,05 °, точност : ± 0,3 °. [ИЗДРЪЖЛИВ И лесен за включване/изключване] Една батерия за монети 3 В CR20321 (не е включен в комплекта); Кратко натискане на on/off за затваряне на LCD екрана; Продължително натискане на on /off за изключване на цялата система. [Широкото прилагане на] Този угломер с магнитен толщиномером височина, специално предназначени за обработка на дървен материал, строителство, декориране на дома, настолни циркуляри, рутери, ръчни и т. [Ресет бутон за зануляване на LCD дисплея се показва под всякакъв ъгъл за измерване на относителното.Захранване : батерия 3 В CR20329 (не е включен в комплекта). Точност : ± 0,3 °.Цифров дисплей за лесно четене. Степента на защита на засмукване : IP64. Забележка : Ръб от неръждаема стомана, остър, бъдете внимателни при използването му.Затварят автоматично след 6 минути на неактивност.

Material:
Full metal ruler.
Specification:
0 300mm.
Resolution:
0.05 ° / 3 ’.
Accuracy:
± 0.3 °.
Measuring range:
0 ± 360 °.
Protective suction:
IP64.
Power:
3V CR20329 battery (not included).
Package List:
1 x Digital Angle Finder/Ruler Protractor.:
Note:
The stainless steel edge is sharp, be careful while using it. :

Клиентите също го харесват..