• Ново
Keketa Плаващи Стенни, Ъглови Рафтове 2 бр Бетонно-Сив 13,7 x 13,7x 1.5 от МДФ, конзола за Монтиране на Кръгла Края на Плаващ Шелф Дисплей срок На Съхранение за Баня, Спалня, Ку?
zoom_in

Keketa Плаващи Стенни, Ъглови Рафтове 2 бр Бетонно-Сив 13,7 x 13,7x 1.5 от МДФ, конзола за Монтиране на Кръгла Края на Плаващ Шелф Дисплей срок На Съхранение за Баня, Спалня, Кухня Всекидневна Офис

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

н【ДЕКОРАЦИЯ на ДОМА,】 Плаващ шелф подходящ за всички декора и превръща празната стена в дизайнерски елемент!.5" (Ш x д x В) Изисква една невидима система за захващане На събирането : Да комплектът включва : 2 стенни, ъглови етажерки California Предложение 65 Предупреждение : този продукт може да ви изложи на въздействието на химически вещества, включително и дървесина на прах, която, както е известно, в щата Калифорния, предизвиква рак. 【Размер на ПЛАВАЩИ ЪГЛОВИ РАФТОВЕ】 Размери : 13,8 "х 13,8"x 1. 【СТАБИЛНА И УСТОЙЧИВА】Стелаж за витрина, изработена от ячеистого МДФ и устойчив метал, тя е устойчива и трайна.Тези стилни ъглови рафтове са идеални за настаняване на любимите си книги, украшения, снимки, награди и т. Полк за витрини, изработени от ячеистого МДФ и устойчив метал, тя е устойчива и трайна. 【СТАБИЛНА И УСТОЙЧИВА】Стелаж за витрина, изработена от ячеистого МДФ и устойчив метал, тя е устойчива и трайна. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Тези стилни ъглови рафтове са идеални за настаняване на любимите си книги, декоративни елементи, снимки, награди и т.За повече информация последвайте линка . Плаващ шелф, подходящи за всеки интериор и превръща празната стена в дизайнерски елемент!Цвят : Бетонно-сиво Материал : МДФ; под формата на сот, метал Размери : 13,8 "х 13,8"x 1. 【СТАБИЛНА И УСТОЙЧИВА】Стелаж за витрина, изработена от ячеистого МДФ и устойчив метал, тя е устойчива и трайна. 【СТАБИЛНА И УСТОЙЧИВА】Стелаж за витрина, изработена от ячеистого МДФ и устойчив метал, тя е устойчива и трайна.

Клиентите също го харесват..