• Ново
Luxshiny 1 бр. Врати Стъкло Чистачка за Чистач на Острието за Баня Инструменти Удобен Аксесоар За Помещения Стъргало За Плочки Магазин на Предното Стъкло Мультимойка М?
zoom_in

Luxshiny 1 бр. Врати Стъкло Чистачка за Чистач на Острието за Баня Инструменти Удобен Аксесоар За Помещения Стъргало За Плочки Магазин на Предното Стъкло Мультимойка Мультизеркал Обзавеждане Кола

BGN 16.68

Брой продукти
check Налично

Чистачка за душата : Препарат за ИЗМИВАНЕ на ПРОЗОРЦИ ПОЗВОЛЯВА по-бързо почистване на прозорци с помощта на тази професионална аксесоар за миене на прозорци - Размер : Около 38,00 X27,60 X3,00 см / 14,93 X10,85 X1,18 инча Стъргало за душата., Ръчно скребковый пречистване.Въже за прозорци : Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме. - Можете да го вземете, без да заема никакво място въже за душата.Стъргало за пода в душ-кабината : СТЪРГАЛО за МИЕНЕ на ПРОЗОРЦИ Превъзходно качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе приятни впечатления. - Цвят : Бял средства за миене на прозорци.Информация за товарахчистящая корона за скрепер за плочки за душата прави своя пол и по-чист кристал. - Материал : Пластмасова стъргалка за стъкла. - Ергономична дръжка, удобна за задържане и захващане, и няма да навреди на ръцете чистачка за плочки в банята.Пратката включва 1 x чистачките Характеристики-Използването на висококачествена пластмаса и тънка изработка, здрав инструмент за почистване на чистачките.Стъргало за почистване на стъкло все още загрижени за сложността на миене на пода или стъкло?Тогава не трябва да пропускате нашата стъргало за секс, изработени от висококачествена пластмаса, сигурно и.

Клиентите също го харесват..