• Ново
Конектор за маркуч AMBAYZ Адаптер 4 Черни Капельных Стрели на Ракетите Комплект Система за Напояване Ягоди Стартера е Комплект за капково Напояване е Растение Вода + 8?
zoom_in

Конектор за маркуч AMBAYZ Адаптер 4 Черни Капельных Стрели на Ракетите Комплект Система за Напояване Ягоди Стартера е Комплект за капково Напояване е Растение Вода + 8Л / Ч БР Краен /200шт

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Напояване бонзай за домашна градина 4шт Капельная стрелка. сензор за компенсация на налягането напояване домашно Бонзай градина Напояване на оранжерии, ферми. Срокът за доставка обикновено е по-малко от 10-25 дни.Ако не получите пратката в рамките на определено време, моля, незабавно се свържете с нас.4шт Капельная стрела4шт маркуч 500 мм 3/5 мм, 1 бр. Маркуч 4шт 500 мм 3/5 мм Сензор за компенсация на налягането 1бр.Това е комплект быстроразъемных съединения в края на маркуча и в насадке, много практичен.Добре дошли в Моя магазин, Ние ще Ви предоставим съответната услуга. Тъй като ние извършваме международен транспорт за доставка влияят много фактори.

Клиентите също го харесват..