• Ново
Кухненски Ножици за салата с 5 остриета, Кухненски Ножици Glorihoby, Кухненски Ножици за салата с 5 остриета, Ножиците за трева Glorihoby, Универсални Ножици Кухня с 5 остриет?
zoom_in

Кухненски Ножици за салата с 5 остриета, Кухненски Ножици Glorihoby, Кухненски Ножици за салата с 5 остриета, Ножиците за трева Glorihoby, Универсални Ножици Кухня с 5 остриета За Рязане на салата с магданоз и лук (в

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

【Кухненски ножици за салата с 5 остриета】: Многофункционални кухненски ножици, с остри и тънки 5 остриета, смилане на зеленчуци с помощта на тези кухненски ножици се равнява на едновременното използване на 5 ножица, по-бърза скорост и по-равномерно размер, кухненски ножици за салата с 5 остриета позволяват нарязани пресни билки желания размер, босилек или пресен лук за бързо нарязване на плочаНякои хора, също така харесва да се използват кухненски ножици за салата с 5 остриета, за да се смила на стари сметки и цяло поща.Поддържане на чистота и сухота, когато се съхранява в по-голяма степен допринася за удължаване на срока на експлоатация на ножица. Хранително-вкусовата материал. 【Лесно почистване】: Нашите кухненски ножици за салата с 5 остриета и малка четка позволяват ножици за почистване, метене на малки счупени листа. ✂ Параметри : Име на продукта : Кухненски ножици за салата с 5 остриета Материал : неръждаема стомана Цвят : зелен/син/черен Размери : приблизително 19x8x1,5 см Стил : 5 слоеве на острието ✂на Помещение включва : 1/2/3 бр * кухненски ножици за салата с 5 остриета ✂ моля, Обърнете внимание : 1.Кухненски ножици Glorihoby може да се използва за нарязване на водорасли, морски водорасли, месо и зеленчуци. 【Висококачествени материали】: Кухненски ножици за салата с 5 остриета са Изработени от висококачествена неръждаема стомана, пятислойное гъст острието скреплено нитове, които лесно се отпуснете, да се деформира или заржаветь, те са с добро качество и може да се използва в продължение на дълго време. Изработен е от неръждаема стомана, издръжлив на употреба. Моля, оставяйте малко отклонение в размерите от ръчен измерване. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Ноември също е великолепна. 【Спестяване на време и удобно захващане】: Дръжка ергономични и нейните по-удобен за хващане, кухненски ножици за салата с 5 остриета може да се използва в продължение на дълго време, като същевременно осигуряват удобен и надежден захват за рязане, раздробяване или смилане, намаляване на умората, причинена от използването на ножици.

Клиентите също го харесват..