• Ново
Набор от инструменти за апликатор на миглите Milnoseiu 4 в 1 Мултифункционален Инструмент за очна линия на очите, носи етикет за услугата Полагане на миглите, Ръчен Апли?
zoom_in

Набор от инструменти за апликатор на миглите Milnoseiu 4 в 1 Мултифункционален Инструмент за очна линия на очите, носи етикет за услугата Полагане на миглите, Ръчен Апликатор маша за мигли, скоба за фалшиви Мигли, Сгъваема

BGN 4.50

Брой продукти
check Налично

Помещение включва : 1 брМалък по размери и лесен за тегло, може лесно да се съхранява в чантата си или косметичке в ежедневния живот.Параметри : Цвят : случаен Брой : 4 бр. апликатора за фалшиви мигли, 1 бр.Всички три помощни средства, имат многоугольный дизайн, с тяхна помощ може не само да се резюмира очите, сенки за очи и спирала за мигли под различни ъгли, но и да се използва за нанасяне на червило и крем за лице, благодарение на техния дизайн.【Набор от инструменти маша за мигли】 Набор от инструменти маша за мигли Milnoseiu съдържа 1 бр. преносима плойка маша за мигли, 1 бр.Идеалното разстояние между шиповете позволява да върже мигли и лесно да се прилага мастило повторно.Универсален инструмент за грим на очите, включва в себе си множество функции, които заслужавате.Нашият набор от инструменти маша за мигли, подходящ за всеки подреждане на миглите и грим на очите, включително молив за очи и сенки за очи.Мекият силиконов накрайник предпазва от белези на очите.Сгъваема конструкция с покритие е много удобен за съхранение и переноске. 【Многофункционален инструмент за грим на очите】 Нашия инструмент за грим на очите ще ви помогне бързо да рисувате с молив, сенки за очи и спирала за мигли. сгъване четка за мигли, 1 бр. 【Сгъваема четка за коса за мигли】Гребен за спирала за по-добро премахване на над трупа. сгъваем гребен за мигли, 1 бр. 【Апликатор-скоба за фалшиви мигли】 Апликатор за фалшиви мигли с по-широка контактна повърхност ви позволява лесно и точно да контролира формата на фалшиви мигли, като за цялата пратка на миглите, така и за отделните фалшиви мигли.

Клиентите също го харесват..