• Ново
Окачени заключване серия 90A-PRO от PACLOCK, Купен в съответствие с американското законодателство, от нищото, анодизиран алуминий, 7-пинов цилиндър повишена сигурност с 1 ?
zoom_in

Окачени заключване серия 90A-PRO от PACLOCK, Купен в съответствие с американското законодателство, от нищото, анодизиран алуминий, 7-пинов цилиндър повишена сигурност с 1 ключ за заключване, с различни ключа, дужка

BGN 3.20

Брой продукти
check Налично

[СЪВМЕСТИМОСТ с PRO] е Съвместим само с нашите брави от серията PROНито един друг производител на планетата не може да направи това и няма да го направи. [АМЕРИКАНСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ на] Произведено в САЩ от глобалната компоненти семеен производител, нанимающим ветерани и хора с увреждания.Промишлен стандарт за пластмасови ключалки възлиза на 40 000 заместители на ключове, но компанията PACLOCK представи единственият окачени заключване LOTO с повече от 200 000 гарантирани уникални номера на ключовете.Несравнимо обслужване на клиенти и изключителни срокове за изпълнение на поръчката, тъй като брави са изработени и са натоварени в рамките на 24-48 часа!.PACLOCK ще направи това, защото така ние сме сигурни в нашите продукти.Намерете ревюта в You Tube и изберете тестване, проведено от експерти от индустрията. [АМЕРИКАНСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ на] Произведено в САЩ от глобалната компоненти семеен производител, нанимающим ветерани и хора с увреждания.Можете да се доверите на семейния бизнес, в който работят са ветерани и хора с увреждания. [СЪВМЕСТИМОСТ с PRO] е Съвместим само с нашите брави от серията PRO. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] 90 A-PRO е отличен за шкафчета, ключалки, врати и много други неща!.Катинари серия safety lock out (ЛОТО) "90 A-PRO" са най-добрите монтирани ключалки ЛОТО в света. [ВИСОКО НИВО на СИГУРНОСТ] 7-пинов цилиндър 90 A-PRO, устойчиви на удари, което му позволява да бъде единственият окачения заключване LOTO с повече от 200 000 смяна на ключове в сравнение с индустриален стандарт от 40 000! Заключващ механизъм с два шарикоподшипниками осигурява значителна устойчивост на външни лица взламываниям и я прави непроницаема за подложки. [ВИСОКО НИВО на СИГУРНОСТ] 7-пинов цилиндър 90 A-PRO, устойчиви на удари, което му позволява да бъде единственият окачения заключване LOTO с повече от 200 000 смяна на ключове в сравнение с индустриален стандарт от 40 000! Заключващ механизъм с два шарикоподшипниками осигурява значителна устойчивост на външни лица взламываниям и я прави непроницаема за подложки.

Клиентите също го харесват..