• Ново
Магнитни листове UNIMEIX Thicken 36 в опаковка за съхранение на печати, джобове за съхранение на печати и club dice, отделение за рязане на щанци за консумативи, материали за пр?
zoom_in

Магнитни листове UNIMEIX Thicken 36 в опаковка за съхранение на печати, джобове за съхранение на печати и club dice, отделение за рязане на щанци за консумативи, материали за производство на картички (с дебелина 2,0

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Гладка повърхност ще ви представим добри впечатления【Комбинация от 36 опаковки】 12 броя прозрачни опаковки за съхранение на печати и печати и 12 броя магнитни листове, които са подходящи за ежедневна употреба и за замяна.Прозрачната чанта за съхранение на печати - добър избор за дома и ежедневното съхранение на малки предмети, като марка и снимки. Чанта за съхранение на печати и печати UNIMEIX с магнитни листове, плик найлонов плик, магнитни листове за щанцоване scrapbooking със собствените си ръце (с дебелина 1,5 мм). 【Правилния размер】 Размер калъф за печати е 9,7 х 7,9 инча, а магнитното лист - около 9,3 х 7,5 инча.Магнитен лист е изработен от ферритового магнитен прах и гума, може да се съхранява дълго време.Съответните размери са удобни за употреба и на опаковката на повечето картички и други предмети. 【Здрав материал】 Корпус на печата е изработен от полипропиленови материал, който е траен, водоустойчив и надежден. 【Широко приложение】 Тази чанта за съхранение на печати, може да се обърне за различни цели за съхранение, като печати за производство на хартия, печати и шаблони, произведения на изкуството и дискове, scrapbooking, хартиени картички, снимки и така нататък.

Клиентите също го харесват..