• Ново
Шевни Ножици Метални Ножици За Бродиране НАПРАВИ си сам Ножици за Бродерия на кръстат бод Облекла Craft Художествена работа (бронз)
zoom_in

Шевни Ножици Метални Ножици За Бродиране НАПРАВИ си сам Ножици за Бродерия на кръстат бод Облекла Craft Художествена работа (бронз)

BGN 4.30

Брой продукти
check Налично

/ 1,6 инча Дължина на отвора : 6 см / 24 инча Цвят : злато, сребро, розово злато, бронз (опция) Осъществяване списък : 1 * Ножици Забележка : Действителният цвят на продукта може да се различават от цветовете на снимките от за осветление. 【Многократно прилагане на】: В допълнение към бродерия, ножиците също така може да се използва в производството на произведения на изкуството, като ръкоделие, бродерия, занаяти собствените си ръце, за рязане на конеца, рязане на хартия и много други.Те са остри и удобни за използване, добър избор за вас.Те са остри и удобни за използване, добър избор за вас.Първият избор за бродерия на кръстат бод със собствените си ръце. 【Неръждаема стомана】: Ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана с обработка, която е по-трайна употреба, остър ръб осигурява висока ефективност на работа.Дръжката е изработена от TPR, улучшающего сцепление.Продукта е изцяло украсени с релефни, че много отговаря на класическия античния стил. 【Удобна дръжка 】 : Дръжка, изработен от TPR, осигурява по-добро сцепление, осигурява комфортно усещане за рязане и ефективно, спестява си сила, намалява времето за работа. 【Античен Стил】: Ножици за бродиране изцяло релефно, че има много класически античен стил по външния вид. 【Удобна дръжка 】 : Дръжка, изработен от TPR, осигурява по-добро сцепление, осигурява комфортно усещане за рязане и ефективно, спестява си сила, намалява времето за работа.В допълнение към бродерия, той може да бъде използван при производството на произведения на изкуството, като например ръчно рязане на хартия.Перфектни малки ножици за бродерия!.Перфектни малки ножици за бродерия!. 【Неръждаема стомана】: Ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана с обработка, която е по-трайна употреба, остър ръб осигурява висока ефективност на работа. 【Многократно прилагане на】: В допълнение към бродерия, ножиците също така може да се използва в производството на произведения на изкуството, като ръкоделие, бродерия, занаяти собствените си ръце, за рязане на конеца, рязане на хартия и много други. 【Многократно прилагане на】: В допълнение към бродерия, ножиците също така може да се използва в производството на произведения на изкуството, като ръкоделие, бродерия, занаяти собствените си ръце, за рязане на конеца, рязане на хартия и много други.

Клиентите също го харесват..