• Ново
Джобен IR тепловизор, Термични камера Huepar с инфрачервен резолюция 80 x 60, Обхват на измерване 14 ° F ~ 752 ° F с дисплей 76800 пиксела, следенето на температурата и регулируем?
zoom_in

Джобен IR тепловизор, Термични камера Huepar с инфрачервен резолюция 80 x 60, Обхват на измерване 14 ° F ~ 752 ° F с дисплей 76800 пиксела, следенето на температурата и регулируема излучательной способност HTi80P

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Апаратът може да съхранява 5000 снимки и параметрите на тест изображения може да видите в белгияТемпературен Диапазон : -10 ℃ ~ 400 ℃ / 14 ° F ~ 752 ° F.Дължина на вълната : 8 микрона ~ 14 микрона.Акумулаторна литиево-йонна батерия и голям 2. Полезрението (FOV) : 51° (H)* 38 ° (V).Топлинна чувствителност : Тепловизор може да се прилага за проверка на автомобили и проверка на PCBA, сгради и механични системи, което включва проникване на вода, проверка на климатични системи, загуба на топлина или охлаждане, запушване или протечку в водопроводни системи, отстраняване на повреди в механични системи. Базова точност : ± 2,0 ℃ или ± 2%. Коефициент на излъчване : 0,95 по подразбиране (регулирани от 0,1 ~ 0,99). ✔️ БЕЗПЛАТЕН СОФТУЕР и ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА АНАЛИЗ : тестово изображение може да се внасят на компютър и се анализира с помощта на свободен софтуер за анализ.Подобряване на инженерни проекти за осигуряване на експлоатационните характеристики на продукта. ✔️ ТРИ ЦВЕТОВИ ПАЛИТРИ : тук можете да избирате между три цветови палитри - Rainbow, Желязо Червено и Бяло в режим на отопление.Режим на Желязо red предоставя палитра на хомогенни линейни цветове, предназначени за наблюдение на постепенни промени в температурата.Технически характеристики на тепловизора HTi80 P : .Постоянно се предоставят навременни услуги на нашите клиенти.Тепловизор също има проводници резба 1/4"-20, подходящ за стандартен статив.Внедряйте най-новите технологии, за да се изведат на качеството на продукта на ново ниво.Цветовата палитра : дъгата, га-червено, бяло загряване, бързо проследяване на температурата.Стойности на температурата ще се появи на екрана, за да помогне на потребителите да научат най-високата температура, най-ниската температура и температурата на централна точка. ✔️ БЪРЗОТО ПРОСЛЕДЯВАНЕ на температурата Функция за бързо проследяване на температурата удобен за потребителите бързо да изберете местоположение с висока температура.Учете ги да имат и развитие на талантливи хора със строга работна етика и за осигуряване на ефективна работа. ✔️ ДЖОБЕН РАЗМЕР И РЕЗБА 1/4 " : Покет термични камера е 76 мм * 76 мм * 22 mm корпус само в два пъти по-малко от обикновен мобилен телефон, при това тя е лека и компактна.Режим на Rainbow се фокусира върху цвята на дисплея и е подходящ за условия на висока термоконтрастности, като същевременно се подобри контрастът между високи и ниски температури.

Клиентите също го харесват..