• Ново
MEIKIUP Бейзболни Подаръци за Жени, Бейзболна Косметичка за мама, Бейзболна Пътна чанта, Калъф-Органайзер за Тоалетни принадлежности, Калъф за любителите на Бейзбола,
zoom_in

MEIKIUP Бейзболни Подаръци за Жени, Бейзболна Косметичка за мама, Бейзболна Пътна чанта, Калъф-Органайзер за Тоалетни принадлежности, Калъф за любителите на Бейзбола, Подаръци играчи (чанта за благословиите на Бейзбол)

BGN 5.00

Брой продукти
check Налично

подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т【Универсално използване】 - Тази на мини-чантата може да се използва за съхранение на козметика, самобръсначки, офис консумативи, мобилни телефони, очила, монети, ключове, кредитни карти или други малки неща; Добър избор за шопинг, бизнес пътуване, къмпинг, парк за забавления, разходки и други видове активен отдих. 【Характеристики на дизайна】 - Водоустойчив плат защитава вашата козметика и други продукти от намокания и щети. идеален за съхранение в чантата, подходяща за съхранение на дневна козметика. Благодарим ви, че посетихте магазина MEIKIUP.Преносим и компактен за пренасяне. 【Идеален подарък】 - Тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък. 【Материал】 - Произведен от висококачествен холщового материал с мрамор принтом, идва с елегантен метален цип за съхранение на вашите козметични средства на място. идеален за съхранение в чантата, подходяща за съхранение на дневна козметика.Ако срещнете някакви проблеми или съвет, моля свържете се с нас свободно по всяко време.Преносим и компактен за пренасяне. 【Универсално използване】 - Тази на мини-чантата може да се използва за съхранение на козметика, самобръсначки, офис консумативи, мобилни телефони, очила, монети, ключове, кредитни карти или други малки неща; Добър избор за шопинг, бизнес пътуване, къмпинг, парк за забавления, разходки и други видове активен отдих. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т. 【Перфектен размер】 - Тя е с размери 23,5 х 17,0 см (9,2 × 6,7 инча), по-прост, но с голям капацитет. 【Идеален подарък】 - Тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък.

Клиентите също го харесват..