• Ново
ZUKEELYG Ракел Четка за почистване на прозорци Чистачка за Огледало в Банята Телескопичен Прът Чистачките Стъргало За миене на Прозорци Инструменти за почистване на Д
zoom_in

ZUKEELYG Ракел Четка за почистване на прозорци Чистачка за Огледало в Банята Телескопичен Прът Чистачките Стъргало За миене на Прозорци Инструменти за почистване на Дома (Цвят: синьо)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

➤ равномерно спрейЦвят : Зелен син розов Размер : 32 * 19 см /12,6 *7,5 см Материал : пластмаса. ➤Наставка идва с една стъпка. ➤Наставка идва с една стъпка. ➤ Ефективна дезинфекция, не оставляющее следи. ➤ Той идва с бутилка за вода, която включва пръскане и соскабливание. ➤ Той идва с бутилка за вода, която включва пръскане и соскабливание. ✦Гъвкаво, но трайно силикон острието на нож лесно премахва сапунена пяна, капка вода и варовик на плаката, но не оставя на разводите. ➤ Ефективна дезинфекция, не оставляющее следи.✦Гъвкаво, но трайно силикон острието на нож лесно премахва сапунена пяна, капка вода и варовик на плаката, но не оставя на разводите. ➤ равномерно спрей.

Клиентите също го харесват..