• Ново
Ножица за Изтъняване на коса, Ножица за Подстригване с кант от 6.0 инча, Оборудвани Регулировочными Винтове за Фризьорски салон (Зъбни ножици)
zoom_in

Ножица за Изтъняване на коса, Ножица за Подстригване с кант от 6.0 инча, Оборудвани Регулировочными Винтове за Фризьорски салон (Зъбни ножици)

BGN 6.09

Брой продукти
check Налично

Идеален за наслояване и даване на текстури прическам 【Супер нож】 : Кух шлифоване позволява равномерно отрежете косата, че е много подходящ за подстригване, за да почиства косата по-красиви и естествени. 【Материал от неръждаема стомана 】 : Не е лесно ръжда, устойчив и може да се използва в продължение на дълго време. 【Оборудван регулировочными винтове】 : Можете да регулирате пишеща машина за подстригване на коса в съответствие с вашето желание напрежение. 【Ножици за филировки】 : Ножовете имат выпуклую куха заточване за подобряване на задържане на ръба, ножици за филировки съдържат туристи на един острието и елегантен край. Филировочные ножици : Ножовете имат выпуклую куха заточване за по-добро задържане на ръба, филировочные ножици съдържат туристи на един острието и елегантен край. 【Много функции】 : Помага за намаляване на стреса и дискомфорт, което позволява ви всеки път уверени, да правиш прическа.Идеален за наслояване и даване на текстури прическам. Много функции : Помага за намаляване на стреса и дискомфорт, което позволява ви всеки път уверени, да правиш прическа.【Много функции】 : Помага за намаляване на стреса и дискомфорт, което позволява ви всеки път уверени, да правиш прическа.Параметри : Тип на продукта : Ножици за подстригване Волосматериал : Неръждаема стомана Цвят : черен, златен Парцел в списъка : 1 х Ножица за подстригване на коса. 【Ножици за филировки】 : Ножовете имат выпуклую куха заточване за подобряване на задържане на ръба, ножици за филировки съдържат туристи на един острието и елегантен край.

Item Type:
Hair Cutting Scissors
Material:
Stainless Steel
Color:
Black, gold
Package List:
1 x Hair Cutting Scissor :

Клиентите също го харесват..