• Ново
SEWACC Стационарни Ножици за Бродерия Ножици за Шевни Ножици Ножица за Плат за Бродерия Ножици за Scrapbooking Детски Ножици за Дома на Училището Офис Kawaii Kawaii Ученически По?
zoom_in

SEWACC Стационарни Ножици за Бродерия Ножици за Шевни Ножици Ножица за Плат за Бродерия Ножици за Scrapbooking Детски Ножици за Дома на Училището Офис Kawaii Kawaii Ученически Пособия Kawaii Ученически Пособия

BGN 4.88

Брой продукти
check Налично

декоративни ножиципортновские ножици. детски ножици са отлични за използване от деца в училище класната стая, офис и дома, широко приложение. портновские ножици.Красиви цветове, украсена с диаманти, и удобни дръжки лесно да се привлече вниманието на децата.Благодарение на эргономичному дизайн ножици са удобни и практични, както и да притежават добра противоплъзгаща функция.Малки ножици с безопасни остриета са подходящи за рязане на снимки, рисунки, документи и други вещи. декоративни ножици.Красиви цветове, украсена с диаманти, и удобни дръжки лесно да се привлече вниманието на децата. портновские ножици.Характеристики Материал : неръждаема стомана, пластмаса.-Размер : около 14,90x6,00 X0,90 см/5,86 X2,36 X0,35 инча.Ножиците са подходящи за класната стая или всеки проект, по скрапбукингу, отлични за създаване на албум ръчно изработени със собствените си ръце. детски ножици са отлични за използване от деца в училище класната стая, офис и дома, широко приложение.Малки ножици с безопасни остриета са подходящи за рязане на снимки, рисунки, документи и други вещи.Ножиците са подходящи за класната стая или всеки проект, по скрапбукингу, отлични за създаване на албум ръчно изработени със собствените си ръце.

Клиентите също го харесват..