• Ново
4EAELove Правоъгълно Сърцето Синя Led Ковчег за Бижута Кутия За Пръстени Кутия За Колие Подарък Кутия Кутия За Съхранение на Бижута Организаторите Богат на функции за Б?
zoom_in

4EAELove Правоъгълно Сърцето Синя Led Ковчег за Бижута Кутия За Пръстени Кутия За Колие Подарък Кутия Кутия За Съхранение на Бижута Организаторите Богат на функции за Бижута, Обеци, Пръстени, Огърлица Окачване

BGN 7.25

Брой продукти
check Налично

1Опаковка : за подвесного колиета, можете също така за обици-халки.Идеален подарък : Това са малки картонени кутии с капаци; Във всяка хартиена кутия за подарък има мека подвижна поролоновая уплътнение с кадифена повърхност, осигуряваща допълнителна защита на вашите колиета, гривни и обеци. Различни цветове, цвят показан на снимката, в комплект 12 броя 3. Отличен за парти, подарък за рожден ден, сватба, детски душ, занаятчийското на проекта; също така е подходящ за ежедневната организация и съхранение.Led ковчег за бижута : правоъгълна форма или с форма на сърце, син цвят.Идеален подарък : Това са малки картонени кутии с капаци; Във всяка хартиена кутия за подарък има мека подвижна поролоновая уплътнение с кадифена повърхност, осигуряваща допълнителна защита на вашите колиета, гривни и обеци. Материал : смес от коприна, размер на чантата : приблизително 2 * 3 инча (6 см. Парчовые чанти с цип и тик-так-запазете нещата вътре в сигурността 2. Красиви чанти за съхранение на бижута, суспензии, камъни, ключодържатели, визитки и други дребни неща.Подарък кутия с led подсветка е идеален за малки подаръци и дрънкулки, идеален за предстоящата годишнина, рожден ден и като подарък за деня на Свети Валентин.

Клиентите също го харесват..