• Ново
DragonBtu 3-Нива Поставка за Кексчета със Златен Стълб на Многослоен Пластмасов Поднос за Десерти с Арбузными Модели, Дисплей за Плодови Бонбони за Сватба, Рожден Ден, К?
zoom_in

DragonBtu 3-Нива Поставка за Кексчета със Златен Стълб на Многослоен Пластмасов Поднос за Десерти с Арбузными Модели, Дисплей за Плодови Бонбони за Сватба, Рожден Ден, Коледа Чай

BGN 52.19

Брой продукти
check Налично

do не използвайте твърди предмети за царапания повърхносттаВ него можете да съхранявате аксесоари, като си пръстен, колие, обеци, часовници и т. 2 : Трислоен табла за хранене е подходящ за коледното парти, следобеден чай, сватба, рожден ден, партита и т.❤Безопасен материал : Златна чиния за десерт, произведени от хранително-пластмаса, която е безопасна и неtoxic. ❤Трехслойная поставка за десерти /бижута❤ 1 : Различни десерти, закуски и плодове може да се побере в трислойна чиния на масата, за да демонстрират продукти. ❤Красива декорация за вашето парти : трислоен десерт маса със златна дръжка, с дизайн във формата на сърце, благородна и елегантна, подходяща за Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността, на партито по повод рожден ден, юбилей, детско душата, фурна, абитуриентски тържества, сватби, годеж, housewarming и други тематични партита. ❤Размер на продукта : Височина общо десертно маса е 32 см / 12,5 инча, а чинии - 21 см / 8,3 инча, 24 см / 9,4 инча, 27 см / 10,6 инча. ❤Многофункционален : Трислоен тава за ръце - това не е само десерт маса, но и стелажи за бижута., както и средства за грижи за кожата.Изплакнете обилно с вода и оставете да изсъхне преди използване. 4 : Хранителна пластмаса + аксесоари от с сплав.това може да се използва повторно. ❤Лесен монтаж и демонтаж на : Подредени форма за торта със златен печат са трайни и устойчиви, благодарение на връзка нива здрава дръжка и винтове.аксесоари са изработени от с сплав, която е по-траен от обикновено желязо, и го деформира лесно.

Клиентите също го харесват..