• Ново
WEIANDBO 15 Години Любим Банер от Розово Злато с Пайети, Предварително Натянутый, Украса за Партита на 15-ия Рожден ден/Годишнина от сватбата, Табела с овесени ядки, Фонов?
zoom_in

WEIANDBO 15 Години Любим Банер от Розово Злато с Пайети, Предварително Натянутый, Украса за Партита на 15-ия Рожден ден/Годишнина от сватбата, Табела с овесени ядки, Фонове, 15 Години Любим

BGN 4.14

Брой продукти
check Налично

Дължина на въжето е около 118 см, и може да се регулира на дължина и разстояние между буквитеСемейства и приятели ще го харесат. 【Материал】 е Изработен от висококачествен картон с пайети от розово злато.Пощенска картичка красиво блести на слънчева светлина.Пощенска картичка красиво блести на слънчева светлина. 【Размер】буквата "а" е с височина от 3,7 инча и ширина 3,5 инча.【Монтаж не се изисква】Банер идва с предварително събрание, това ще ви спести време и ще добави по-забавно.Дължина на въжето е около 118 см, и може да се регулира на дължина и разстояние между буквите. 【Гаранция】Ако не сте доволни от тази покупка, просто се свържете с нас и ще получите замяна или пълно възстановяване на средствата. 【Голяма стойност】Банер подходящ за различни случаи, например за окачване в градината, на стената или на масата за вечеря.Банер от розово злато "15 години любимата" е идеално място за партита на 15-ия рожден ден / годишнина от сватбата. 【Размер】буквата "а" е с височина от 3,7 инча и ширина 3,5 инча. 【Голяма стойност】Банер подходящ за различни случаи, например за окачване в градината, на стената или на масата за вечеря. 【Материал】 е Изработен от висококачествен картон с пайети от розово злато.

Клиентите също го харесват..