• Ново
Контейнер SOLUSTRE Лесен за Боклуци помещения Под Мусорными резервоари Кошче за отпадъци Сиви Кошници Кофи за Боклук За Съхранение на Отпадъци Кухненска Мивка Пералн?
zoom_in

Контейнер SOLUSTRE Лесен за Боклуци помещения Под Мусорными резервоари Кошче за отпадъци Сиви Кошници Кофи за Боклук За Съхранение на Отпадъци Кухненска Мивка Пералня Начална Малка Пластмасова Баня Правоъгълен Боклук

BGN 9.80

Брой продукти
check Налично

КОШЧЕТО ЗА БИТОВИ НУЖДИ - изграждане на дъното на нескользящая и износостойкая, благодарение на които това е кофата за боклук, може надеждно да инсталирате на подаКУХНЕНСКО КОФА за БОКЛУК - това е офис кофа за боклук има достатъчно капацитет за настаняване на отпадъци, хартиени отпадъци. - офис, санитарен възел, където е удобно за изхвърляне на боклука, кофата за боклук за пране.КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ - Размер и модерен стил позволяват да използвате това е кофата за боклук, на много места из дома. -Освен това, можете също да го използвате като боклуци кофи за цветя във ваза или за съхранение на дрехи.Списък на пакетите 1 x Характеристики боклуци кофи -Материал : Полипропилен контейнер за боклук-Идеален за вътрешни шкафове, по гишетата, под мивки и други малки помещения тенис на държач за химикалки. автомобилно кофата за боклук, може да остане в детската стая, кухнята, хола, спалнята, банята и на други места.КОШЧЕТО за баня - лесна за използване и почистване, не отнема ценно пространство в стаята си.ОТКРИТА ПЛАСТМАСОВА кофа за боклук - идеалното кухненско кофа за боклук, също така е подходящ за работилници, гаражи и всякакви други помещения.

Клиентите също го харесват..