• Ново
TWDYC 6 бр. Чаши За Кисело мляко, Кухненски Буркани За Съхранение, Прозрачна Стъклена Чаша, Чаша За Кисело мляко, Пудинг, Чаша За Домашно приготвена храна, Бутилка За Съ?
zoom_in

TWDYC 6 бр. Чаши За Кисело мляко, Кухненски Буркани За Съхранение, Прозрачна Стъклена Чаша, Чаша За Кисело мляко, Пудинг, Чаша За Домашно приготвена храна, Бутилка За Съхранение (150 мл)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

8 см /2Този предмет е изработен от висококачествен стъклен материал, устойчив за продължителна употреба.Много лесно за почистване, просто използвайте вода, за измиване, че ще ви донесе много удобства.Отличен за закуска, обяд, вечеря и т.Отличен за много случаи, като например рожден ден, сватба, парти, банкети, среща и т.Опаковъчен лист6 те стъклени чаши. Изпратете това на приятелите си като подарък, те това много ще се хареса.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Отличен за много случаи, като например рожден ден, сватба, парти, банкети, среща и т.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Подходящ за съхранение на сок, мляко, чай, кафе и много други.Материал : стъкло., Цвят : прозрачен. Размер : приблизително.Подходящ за съхранение на сок, мляко, чай, кафе и много други.Отличен за много случаи, като например рожден ден, сватба, парти, банкети, среща и т. Изпратете това на приятелите си като подарък, те това много ще се хареса.Много лесно за почистване, просто използвайте вода, за измиване, че ще ви донесе много удобства., Подходящ за съхранение на сок, кафе, мляко, чай и много други.

Клиентите също го харесват..