• Ново
AOREAM Прозрачни за Върховете на ноктите под формата на Гроба на 240 бр. Прозрачни Меки Гел Режийни Ноктите Полуматовые с Пълно Покритие, Балерина, Натиснете върху нокт?
zoom_in

AOREAM Прозрачни за Върховете на ноктите под формата на Гроба на 240 бр. Прозрачни Меки Гел Режийни Ноктите Полуматовые с Пълно Покритие, Балерина, Натиснете върху ноктите 12 Размери, Фалшиви Изкуствени Наращенные Върховете

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Качествени накрайници за нокти от мека ABS-материал - Накрайници за нокти AOREAM clear coffin са изработени от висококачествени меки ABS-материал, който е мек, има добра пропускливост на въздуха и разтегливост, и му е трудно да се прекъснеПредварително сформованные ноктите спестяват време професионалисти и са подходящи за начинаещи, което ви позволява да лесно да се направи маникюр в домашни условия. Сгъсти възвръщане на предната част не е лесно да се прекъсне и да се разделят, което прави ноктите ви по-дълготраен.Съчетавайки боя и цветна украса, върховете на вашите нокти за да изглеждат по-естествено.ЕФЕКТ на ЕСТЕСТВЕНА ЗАСАЖДАНЕ -прозрачни върховете на ноктите предварителна форма напълно се покриват релефните линии, които най-добре се съчетават с линиите на пръстите, удължават съотношение на пръстите на краката и ги правят по-тънки.За сметка на по-тънък заден ръб, като върховете на ноктите е най-добре за монтаж към вашите ноктите, че не доведе дискомфорт. прозрачни накрайници за гробовых пирони, се предлага за 11 различни размери с 10 пирони всеки размер, пронумерованными 0-10 индивидуално, удобно да изберат най-подходящия размер за вашия пръст. Валентин / женски ден / майките ден / Денят на благодарността / Halloween / Коледа / рожден Ден?Типсы за нокти AOREAM coffin - най-добрият избор на меки гел дълги нокти може да се използва с различни видове лакове за нокти, които не само са подходящи за вашия ежедневното заедно, но и ще ви направи по-привлекателни в специални случаи.Нанасяне на цялостно покритие на върховете на ноктите е по-удобно за професионални техници, което спестява време; прозрачни върховете на ноктите лесно подстригване вашият, боядисване, нанесете и добре задържане на цветен гел-лак, не прекъсват го и не оставя на разводите.

Клиентите също го харесват..