• Ново
Dime Beauty Хидратиращ лъскав балсам за устни, устни, овлажняващ гланц за устни, растрескивающийся, подходящи за цялото семейство, външно, женски мъжки употреба. Блясък ?
zoom_in

Dime Beauty Хидратиращ лъскав балсам за устни, устни, овлажняващ гланц за устни, растрескивающийся, подходящи за цялото семейство, външно, женски мъжки употреба. Блясък за устни (F, Един размер)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Ние можем директно да изпратите електронно писмо до екипа за поддръжка на клиенти, за да ви помогне да се справим с товаЕто защо не сме обърнали достатъчно внимание.Той може да направи устните Подпухнали и да ги възстанови, да направите устните Подпухнали и подобряване на външния си вид.Ако ние не отделяме внимание на защитата на нашите устни, най-вероятно, ще се появят повече проблеми, като например неподходящо състояние на устните, сухота и липса на вода, особено през зимата.Това Е Комбинация На Двойното Ефекти. силни и подпухнали устни : устните често кора и потрескиваются.Нашият високо ефективен лосион за устни е особено подходящ за вас!Безупречен.Материал : Материал Хрема.Причина : у Дома, На улицата, на пазар, на пътуванията си, всеки ден.Мятная червило е Идеален за нощно ползване.Характеристики : Хранителна течност за устни изглажда и овлажнява, хидратира устните.Надяваме се, че разбирате Неудобството, Причинено от този продукт. Приложение : Нашата мента червило може да се използва в рамките на деня.Липсата на вода ще Донесе Повече удоволствие на Вашите Устни!Това е все едно че Плува Под дъжда.

Клиентите също го харесват..