• Ново
Кутия-органайзер AKFRIEsnh Кутия за препарат с гърло Контейнер за закуски Кутия за съхранение на прах Пластмасов кухненски контейнер за оризови зърна прах за пране за ?
zoom_in

Кутия-органайзер AKFRIEsnh Кутия за препарат с гърло Контейнер за закуски Кутия за съхранение на прах Пластмасов кухненски контейнер за оризови зърна прах за пране за баня

BGN 73.17

Брой продукти
check Налично

Подходящ за обувки, детски обувки, обувки с високи токчета, кухненски килери, мобилни устройства, аксесоари за бродерия, шапки, ръкавици, килери под леглото, организиране на занимания, детски играчки, инструменти и тПрозрачна конструкция на контейнера за съхранение ви дава възможност веднага да намерите всички предмети съхранявани под всякакъв ъгъл. ᲦКонтейнер за ориз с мерным чаша и насыпным отвор осигурява чистота на всяка насыпки. На Контейнер за зърнени култури е много подходящ за съхранение на хранителни продукти, като брашно, ориз, ядки, фасул, закуски, зърнени храни, храни за домашни любимци и т. на Контейнер за съхранение на зърнени храни е малък и преносим, подходящ за вашия хладилника и килера. Материал : пластмаса Микровълнова печка : не е достъпна Форма : квадратна.

Клиентите също го харесват..