• Ново
Чанта-портфейл Monwutong за телефон Motorola Edge 2021, калъф-поставка от изкуствена + TPU на кожата с панти капак с Магнитно закопчаване и Отделения за банкови карти, Калъф-стойк?
zoom_in

Чанта-портфейл Monwutong за телефон Motorola Edge 2021, калъф-поставка от изкуствена + TPU на кожата с панти капак с Магнитно закопчаване и Отделения за банкови карти, Калъф-стойка за Мото Edge 2021, синьо

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

[Неща], Изработени от висококачествена изкуствена кожа и мек TPU вътрешния своята практика, стилен и красив, и е много подходящ за вашия телефон моля, потвърдете вашия модел телефон. [Характеристики] 1. [Удобно] Каишка за китката желания размер и вграден дизайн на телефона, удобен за носене и отговор на телефонни обаждания. Дизайн на панти капак, може да се използва като поставка, дизайн на задното магнит, гледане на видео без сянка, на много удобно.Предоставят по-добра кръгова противоударную защита от надраскване, scuffs и други повреди. Функция на чантата, в слота за брой карти може да поставите кредитни карти, лична карта, лиценз и т.[Съвместима модел] Специално внимание!Съвместим само с Мото Edge 2021. а също така предпазват вашия телефон от удари, пръстови отпечатъци и мръсотия при ежедневна употреба. [Характеристики] Магнити плътно затварящ се калъф-портфейла.

Клиентите също го харесват..