• Ново
Перука Prime Кити Honey Забавно Боб Кафяво с високо осветление, 27 перуки от човешка коса на дантели, Ефирни Къси перуки с дантелен част, Малайзия перука, предварително вы
zoom_in

Перука Prime Кити Honey Забавно Боб Кафяво с високо осветление, 27 перуки от човешка коса на дантели, Ефирни Къси перуки с дантелен част, Малайзия перука, предварително выщипанный с детски коса (10 инча)

BGN 60.89

Брой продукти
check Налично

A : Моля, уверете се, че перуката е в съвсем нов състояние, с необрезанным дантела и немити коси- Перуки, изработени от 100% естествени бразилски човешка коса, меки, здравословни и натурални, не пада и не спутываются. - Универсален стил и раздяла с дантелен предната част на 13х4.Въпрос : за връщане на перука.A : Това е бесклеевые перуки, изработени от човешка коса с 4 расческами 360 перуки с кръгово дантела на 360 градуса около главата си и 4,5 инча за пробора; Перуки с Т-образна част са от Т-образен кружевную област, покриваща нуждите на линията на растежа на косата и раздяла. - Бесклеевой перука от човешки косъм с расческами и регулируеми джапанки, лесен за носене, подходяща за начинаещи.Въпрос : имам ли нужда от лепило за носене?. - Прекрасна комбинация от цветове кестени и медово-светли коса перфектен за ежедневно носене и всички видове важни дейности. - Висококачествени човешки косата може да се къдри и оформите отново с помощта на предварително выщипанной линията на растеж на косата.

Клиентите също го харесват..