• Ново
HQZ Синята Партия Висящи Хартиени Фен САМ Set, 12 бр. комплект Хартиени Ветрила, Комплект за Окачване на Колелце, Вентилатор, Изделия от хартия за Сватба, Рожден Ден, Укр?
zoom_in

HQZ Синята Партия Висящи Хартиени Фен САМ Set, 12 бр. комплект Хартиени Ветрила, Комплект за Окачване на Колелце, Вентилатор, Изделия от хартия за Сватба, Рожден Ден, Украса за Коледното парти, Окачен на Хартиен Фен,

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

5Задължителните аксесоари за рожден ден с банер на рожден ден, мексикански украса.Тези два метода работят идеално.ЛЕСЕН МОНТАЖ И ПОВТОРНО ИЗПОЛЗВАНЕ : просто разворачиваете всеки от тях и затегнете самозаклеивающейся стикер на гърба на капака на вентилатора или използвате безплатни кламер за хартия.Независимо от това, какъв цвят украса, тя ще направи вашата сцената изпълнен с атмосфера, уникална! 1.Тези хартиени вентилатора може да се използва за извършване на набор от различни дейности, като например рожден Ден или детски душ.Продукти постепенно ще излязат нови и по-всеобхватни. Ярки цветни акценти, подходящи за бляскавите партита, като например детски душ, Синко де Майо, парти на басейна, фиеста-парти, Нова година, хавайска сватба и всякакви други партита feliz cumpleanos.Основни характеристики : Ръчна работа с помощта на цигарена хартия.Украса за хартиени ветрила за предпочитане представлява сгъстено хартиени материали.Изработен е от висококачествена хартия плат. Хартиени вентилатора можете да използвате отново и отново за украса на бъдещи партита по повод рождения ден, с помощта на кламери вместо лепило.Хартиени фен - това е уникална украса на парти, с тях си парти ще изглежда страхотно и добре оформена.Голям брой стоки : наличието на голям брой стоки, можете да ги направите със собствените си ръце и да изберат своя любим стил за показване.Можете да ги обесим на тавана, на стената или на клоните на дърветата.Ако използвате скоба за закрепване на вентилатора, това ви дава възможност за повторно използване на вентилатора за бъдещи партита.Приложение : Различни сцени с различни цветове създават разнообразна атмосфера, можете да изберете цвят на извършване, в съответствие с вашата собствена сцена и предпочитания.Освен това, нашите хартиени топки за феновете на fiesta ще замени традиционните балони за партита по повод рождения ден. Чудесен начин да декорирате дома си със собствените си ръце или да се използват за партита, сватби, годишнини и карнавали.Комплект фон за вентилатора от хартиени цветя - това е задължително фоново решение за домашно фотобудок и сватбени снимки на гостите.Ще има ли тема на партито на испански, мексикански, китайски, ретро, пролетна или лятна, гавайским luau или семеен барбекю, тези аксесоари за рожден ден на хартиени веерами визуално ще изглеждат по различен начин.

Клиентите също го харесват..