• Ново
Funnytree 68 X 45Малък лучик слънцето е почти тук Фон Детски Душ Аксесоари за парти по случай рождения Ден на Бохо Дъгата на Фона на Банер Декор на масата За Тортата Фотобу?
zoom_in

Funnytree 68 X 45Малък лучик слънцето е почти тук Фон Детски Душ Аксесоари за парти по случай рождения Ден на Бохо Дъгата на Фона на Банер Декор на масата За Тортата Фотобудка Подарък Разчита Плат

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

[Размер] 68 см х 45 смОт детски душове до сватби, рожденни дни, кръщенета, абитуриентски, пенсиониране и още много други - на този фон ви смаже.И когато партито свърши, този фон може да се използва за други творчески произведения, като тапети, пердета, завеси и покривки за маса. [Характеристики] Ни фон е изработен от мека тъкан материал с добро покритие по всички краищата, неотражающими повърхности и ярки цветове, които не изчезват с времето.На този фон наистина разнообразни и подходящи за всеки домашен интериор.На този фон идва в сгънат вид. [Приложения] Нашите фон - идеално допълнение към всеки специален повод или парти.Той идва с креативен и стилен дизайн, който е нанесен дигитален печат на плат, за да създадете един наистина привлекателен външен вид. [Неща] Икономичен полиестер. [Топли уши] Стойка, скоби или подпори в комплекта не са включени.Той също така е лесно за почистване и устойчиви на образуването на бръчки, което го прави идеален фон за многократна употреба.За да се отървете от бръчките, можете да отпарить или прогладить (на слаб огън) задната повърхност на заден план.

Клиентите също го харесват..