• Ново
Залепваща Поставка за душ Gaseawolf, 2 опаковки, баня с Душ-часова рецепция с Държач за Сапун и Куки, Без Пробиване, Органайзер за Баня от Неръждаема Стомана за Баня, Тоал?
zoom_in

Залепваща Поставка за душ Gaseawolf, 2 опаковки, баня с Душ-часова рецепция с Държач за Сапун и Куки, Без Пробиване, Органайзер за Баня от Неръждаема Стомана за Баня, Тоалетна, Душ кабина, Тоалетна, Кухня

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от тази душ-рафт за вътрешно душата, моля, свържете се с нас за получаване на решението 【Здрав и не ръждясва】 Този титуляр за шампоан, за душ е изработена от неръждаема стомана SUS201 и обработена покритие покритие за предотвратяване на корозия.Скрити куки от двете страни на рафтовете и може да се използва за окачване за зъби, самобръсначки и т.Огради тези организаторите притежателите на душ засилени, за да се предотврати падането на бутилки и да се осигури по-солидна подкрепа.Можете да настроите височината на рафтовете дръжка позиция.【Органайзер за душата Caddy Organizer】В този органайзер за душата на достатъчно място, за да побере всичките ви принадлежности за душата.Пробиване не се изисква, и стената не е повреден.Изключителен дизайн улеснява инсталацията и може да бъде завършен за 3 минути. 【Лесна инсталация】 Подвижни самозалепващи рафтове за душата представлява интелигентна монтиране на стена.Пробиване не се изисква, и стената не е повреден., Окачен на държач за сапун с дълги куки позволява да се разлагат кърпи за да изсъхне, за да може да се сбогува с мокри кърпи!., Окачен на държач за сапун с дълги куки позволява да се разлагат кърпи за да изсъхне, за да може да се сбогува с мокри кърпи!. 【Лесна инсталация】 Подвижни самозалепващи рафтове за душата представлява интелигентна монтиране на стена. 【Здрав и не ръждясва】 Този титуляр за шампоан, за душ е изработена от неръждаема стомана SUS201 и обработена покритие покритие за предотвратяване на корозия. 【Голям капацитет, запазване на място】 Тези душ корита за баня-повече, отколкото на други размери, подходящи за безопасно съхранение на по-високи пълен размер бутилки, и това е максимално опростяване на вашето решение за съхранение без товар на организацията. 【Органайзер за душата Caddy Organizer】В този органайзер за душата на достатъчно място, за да побере всичките ви принадлежности за душата.Изключителен дизайн улеснява инсталацията и може да бъде завършен за 3 минути. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】 Този стенен душ caddy има изработени гъвкавост, което го прави отлично допълнение към оживена банята.

Клиентите също го харесват..