• Ново
Акумулаторна батерия led Налобный фенер, КОЧАН с широк лъч 230 °, Налобный фенер с 2 източника на светлина, Сензор за движение, 1200 Лумена, 8 режима на осветление, Водоуст?
zoom_in

Акумулаторна батерия led Налобный фенер, КОЧАН с широк лъч 230 °, Налобный фенер с 2 източника на светлина, Сензор за движение, 1200 Лумена, 8 режима на осветление, Водоустойчиви IPX6, Налобный лампа за къмпинг, Тичане,

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Натиснете ключа за захранване втори път, ще започне да работи в режим на нежния бяло осветление на КОЧАНКомплектът включва 1 налобный фенер, 1 кабел Type-C, 1 превръзка на главата, 4 скоба за защитни шлемове и 1 ръководство за потребителя.Натиснете още веднъж, за бяло-жълта светлина стробоскоп. ▶ Висококачествено сервизно обслужване : комплектът включва : 1 * налобный фенер, 1 * кабел Type-C, 1 * превръзка на главата, 4 * скоби и 1 * ръководство за потребителя. Натиснете ключа за захранване в петия път, ще се включи странична подсветка XPE Strong.▶ Супер ярка светлина и осветление : Фара с широк лъч 230 ° с максимална яркост 1000 + 500 лумена, което лесно може да светне цялата шатра, стая или на улицата, без да се обръща главата си.Ако имате някакви въпроси по време на използване на тази светодиодна акумулаторна светлини, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще решим в рамките на 24 часа. Натиснете ключа за захранване в трети път, тя ще премине в режим на силна жълто осветление на КОЧАН. ▶ 8 режима на осветление и интелигентен сензор : акумулаторна фаровете CIWC има 8 режима : режим на силен / слаб бяла светлина, COB, режим на силна / слаба жълта светлина на КОЧАН, режим на силен / слаб странично осветление на КОЧАН, двоен режим и светлинни ефекти.В този режим можете да управлявате включването / выключением фарове, пляскаше с ръка сензорния приемника.В стандарт, ние предлагаме гаранция 1 година.В посочените по-горе режими, ако решите да преминете на сензора, той ще премине в режим на сензора. Акумулаторна налобный фенер CIWIC е с компактен размер, с отлично качество, които широко се прилагат за механика, ремонт на автомобили, домашна употреба, къмпинг, туризъм, риболов, пътуване, барбекю, приключенията на открито, аварийно осветление, монтаж и поддръжка на оборудване, строителна площадка, прожектор, прожектори и т.Забележка : В режим на светлинни ефекти функция сензор НЕ МОЖЕ да се използва. Забележка : Двоен режим и режим на светлинни ефекти не ви позволяват да използвате сензор. Натиснете бутона за захранване в седми път, всички показатели изляза.

Клиентите също го харесват..