• Ново
Кофи за Боклук AYMAYA, Малко Кошчето За Боклук, Десктоп Кофа за Боклук, Пластмасова Маса За Домашен Офис, на Кофата за Боклук, Кошница За Битови Дреболии, Бочкообразная
zoom_in

Кофи за Боклук AYMAYA, Малко Кошчето За Боклук, Десктоп Кофа за Боклук, Пластмасова Маса За Домашен Офис, на Кофата за Боклук, Кошница За Битови Дреболии, Бочкообразная Кутия (Цвят: Жълт)

BGN 9.69

Брой продукти
check Налично

Вътрешната повърхност на кофи и гладка, тя може лесно да се измиват, дори ако храната да проникне вътре ❤ Е много подходящ за дома офиса, спалня, стая за бродерия, кабинет и всяка друга стая.☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почистите. ☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почистите.Прах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода.Вътрешната повърхност на кофи и гладка, тя може лесно да се измиват, дори ако храната да проникне вътре. ❤Размер на този кръг от боклук кофи, идеален за съхранение в гардероба, под мивката, под мивката, или с работно бюро и други по-малки помещения. ❤ Е много подходящ за дома офиса, спалня, стая за бродерия, кабинет и всяка друга стая. ❤Тя е идеална за съхранение на любимите градивните елементи на вашето дете, машинки, меки играчки и други. ❤Размер на този кръг от боклук кофи, идеален за съхранение в гардероба, под мивката, под мивката, или с работно бюро и други по-малки помещения.Прах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода. ❤Прости и модерни форми - страхотни аксесоари за всеки дом декорации. ❤Тя е идеална за съхранение на любимите градивните елементи на вашето дете, машинки, меки играчки и други.

Клиентите също го харесват..