• Ново
Лепенка за око Kid Eye Patches / лепенки за деца, Голям по размер (50 band-спин във всяка кутия). Забавен, уникален и удобно седнала. Показан за медицински цели, като Мързеливи о?
zoom_in

Лепенка за око Kid Eye Patches / лепенки за деца, Голям по размер (50 band-спин във всяка кутия). Забавен, уникален и удобно седнала. Показан за медицински цели, като Мързеливи очи.

BGN 14.13

Брой продукти
check Налично

Уникален!Дизайн на нашите ивици, предназначени ръчно с желанията на децатаКажете сбогом на останките на лепенката около очите, които ви карат да изглежда като панда.Това осигурява оптимален комфорт.Ефективно!Нашите пластири имат затемняющий слой за защита от светлина, което е важно за ефективността на лечението.Уникален!Дизайн на нашите ивици, предназначени ръчно с желанията на децата.Отлично качество!Тъй като нашите лепенки не съдържат латекс и са произведени от нетъкан памучни лепило превръзки, те също така позволяват на кожата да диша и да са хипоалергенни за хора с чувствителна кожа.Това осигурява оптимален комфорт.Кажете сбогом на останките на лепенката около очите, които ви карат да изглежда като панда.Страхотна кацане!Защото нашите лепенки са проектирани с прорези за носа, за по-добро прилепване към носа. 5 уникални и забавни дизайни всяка кутия от 50 стерилни band-спин в индивидуална опаковка.Безболезнено премахване!Нашите пластири много внимателно да действа върху кожата, но имат продължително действие на лепилото. 5 уникални и забавни дизайни всяка кутия от 50 стерилни band-спин в индивидуална опаковка.Ефективно!Нашите пластири имат затемняющий слой за защита от светлина, което е важно за ефективността на лечението.

Клиентите също го харесват..