• Ново
Бейзболна шапка Унисекс Quanhaigou, бейзболни Шапки Унисекс възстановяване на предишното положение в стил Хип-Хоп, Готина Регулируема Шапка на Татко за Мъже, Жени, Юнош?
zoom_in

Бейзболна шапка Унисекс Quanhaigou, бейзболни Шапки Унисекс възстановяване на предишното положение в стил Хип-Хоп, Готина Регулируема Шапка на Татко за Мъже, Жени, Юноши

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Нашите модни шапки с уникален дизайн ще ви стилен външен вид, който можете да носите небрежно по много поводиРегулируема закопчалка (обиколката на : 21,6-23,6 инча). подходящи за ежедневието, хип-хоп, спорт, активен отдих, улични танци, летни плажни развлечения, срещи с приятели, костюмирани партита или други случаи.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Памук / Полиестер.Идеална като подарък за любимия човек, семейството, приятелите и колегите си. Отгоре 6 въздушни проушин. Структуриран бейзболни шапки, среден профил, с плосък козирка модерен и лесно се съчетават.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща. Бейзболна шапка новост с 6 ламперия. Качество и комфорт, Стилен дизайн, висококачествен материал и производствен процес, приятна прострочка. Впитывающая влага спортна лента.Дизайн на очите Чай-в-точно като на снимката.Регулируем размер на бейзболни шапки (приблизително) : Полета : 2,75 инча; Височина : 4,33 инча; Обиколката обков : 21,6-23,6 инча/55-60 см (най-вече подходящи един размер не е подходящ за голям главата).Удобен и издръжлив : Лек, но много здрав, на допир е мека и удобна.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние. Един размер подходящ за повечето, удобни ежедневни кацане.Подходящ за мъже / жени / Момчета / Момичета / Студенти / Младежи / Юноши. Мека, удобна и здрава.Маркова шапка премиум-клас с ниви.Само ръчно пране.Печат на етикет за обратна доставка. Цип от ярки цветове.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Печат на етикет за обратна доставка.Високо качество, мек, сладък, елегантен, подходящ за мъже, жени, юноши, момчета и момичета.Повишена устойчивост на износване – Подсилени за подобрена шевове, нашите шапки в стил хип-хоп, предназначени за ежедневни дейности хип-хоп спорт и използване на открито.

Клиентите също го харесват..