• Ново
Бейзболна шапка Унисекс Quanhaigou, бейзболни Шапки Унисекс възстановяване на предишното положение в стил Хип-Хоп, Готина Регулируема Шапка на Татко за Мъже, Жени, Юнош?
zoom_in

Бейзболна шапка Унисекс Quanhaigou, бейзболни Шапки Унисекс възстановяване на предишното положение в стил Хип-Хоп, Готина Регулируема Шапка на Татко за Мъже, Жени, Юноши

BGN 7.50

Брой продукти
check Налично

Само ръчно пранеСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване. Мека, удобна и здрава.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Дизайн на очите Чай-в-точно като на снимката.Печат на етикет за обратна доставка. Цип от ярки цветове.Регулируема закопчалка (обиколката на : 21,6-23,6 инча).Стръмни 3 D цветни шапки с пейзажна печат графити, това е красиво и модерно.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Подходящ за модни шапки, ежедневни, хип-хоп, есенно-пролетно-летни плажни, улични танцьорки, костюмирани партита или други случаи.Изключителен материал от 100% полиестер, елегантна линия, високи стандарти и по-строги изисквания, всеки детайл е безупречно.Добър подарък за вашата любима, семейство, приятели и колеги.Печат на етикет за обратна доставка. Отгоре 6 въздушни проушин.Повишена устойчивост на износване – Подсилени за подобрена шевове, нашите шапки в стил хип-хоп, предназначени за ежедневни дейности хип-хоп спорт и използване на открито.Закопчалката на бутон.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща. Впитывающая влага спортна лента.Това е най-добрият избор за вас и приятелите на семейството си. Бейзболна шапка новост с 6 ламперия.Маркова шапка премиум-клас с ниви.

Клиентите също го харесват..