• Ново
Вентилатор за печката plplaaoo, 8 Лопатките на Вентилатора за Дърва С топлинна захранването, Неэлектрический Защита на околната среда, Автоматично стартиране на Венти?
zoom_in

Вентилатор за печката plplaaoo, 8 Лопатките на Вентилатора за Дърва С топлинна захранването, Неэлектрический Защита на околната среда, Автоматично стартиране на Вентилатора за камина, Работа с ниско ниво на шум, за

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

【Автоматично стартиране】 Този камина, вентилатор може да се стартира автоматично и да регулирате скоростта в съответствие с точка на камината, така че не е нужно да се притеснявате за затворени след употребата му 【Приложими сценарии】Фен, предназначени за подобряване на циркулацията на топъл газ и са подходящи за работа в каменовъглени, ПДЧ или печки на дърва пещи. 【Ниско ниво на шум】 Термодинамични фен е изработен от висококачествен метален материал, притежава устойчивост на износване и отлична топлопроводимост, подходящ за продължителна употреба. 【Режим на работа】 Монтаж не се изисква, просто поставете го на една от челните страни на камината и се насладете им се, че е много практично.Нашият камина, вентилатора е с ниско ниво на шума, за да донесе малко спокойствие и приятен настроение във вашата жилищна среда. Разпространението на топлината в стаята и увеличете температурата ниско ниво на шум, подобрете циркулацията на топлия въздух, което подобрява комфорта и намалява консумацията на дърва за огрев от вашата печка.Фен ефективни и практични и могат по-ефективно да излъчва топлина, произведена от камина.Вентилатор с отлична производителност е идеален заместител на старите и повредени части.

Item Type:
Non Electric Heat Powered Fan
Material:
Metal
Power Supply:
Heat Sensing
Package List:
1 x Heat Powered Fan 1 x Manual

Клиентите също го харесват..