• Ново
LIFKOME Инструменти за Нокти Кожена Работен Комплект Кожена Ремкомплект Чанта За Инструменти Комплект Градинска Кофа Органайзер Ar Мультитул Сградно Строителство Дж?
zoom_in

LIFKOME Инструменти за Нокти Кожена Работен Комплект Кожена Ремкомплект Чанта За Инструменти Комплект Градинска Кофа Органайзер Ar Мультитул Сградно Строителство Джобове Електротехник Набор от Инструменти Поясная Чанта

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Кожена поясная чанта : Набор от чанти за инструменти, подходящ за съхранение на инструменти за ремонт на електрически съоръжения, гаечных ключове, градинарски ножици, ножове ок стягане на колана за инструменти, Благодарение на обработката на повърхността, той е устойчив на абразия, vi, кожена набор от инструменти за носене с функция за съсирването и окачване, закопчалката на ключалката за удобен и надежден транспорт.Практичен комплект от чанти за инструменти : това е идеалният избор, за градинарство, за ремонт, високо строителство. - Идеалният избор, за градинарство, за ремонт, високо строителство и т. - Екологично чиста кожа, здрава, износостойкая, трайни джобове за електрозахранване надморската височина на конструкцията.Ремкомплект : Екологично чиста кожа, здрава, износостойкая, дълъг живот. плотницких инструменти.Практичен комплект от чанти за инструменти : това е идеалният избор, за градинарство, за ремонт, високо строителство.Кожена поясная чанта : Набор от чанти за инструменти, подходящ за съхранение на инструменти за ремонт на електрически съоръжения, гаечных ключове, градинарски ножици, ножове ок.Кръст Бод Пакет включва 1 х кожен ремкомплект Характеристики -Размер : 260x115 мм, комплект за нокти. - Идеален за съхранение на инструменти за ремонт на електрически съоръжения, гаечных ключове, градинарски ножици, ножове комплект с практична чанта за инструменти.Ремкомплект : Екологично чиста кожа, здрава, износостойкая, дълъг живот.Чанта за инструменти : Кожена ремкомплект идва с независими джобове, които осигуряват достатъчно място за различни инструменти.

Клиентите също го харесват..