• Ново
20 бр/компл. 12 мм Рекламни Острие от Неръждаема Стомана, Камък Монтиране на стена, Стъклена Табела, Болт, Болт, Крепежный Винт, Комплекти за експониране на художестве?
zoom_in

20 бр/компл. 12 мм Рекламни Острие от Неръждаема Стомана, Камък Монтиране на стена, Стъклена Табела, Болт, Болт, Крепежный Винт, Комплекти за експониране на художествени творби - (Дължина: 50 мм)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Трайна и здраваТехнически характеристики : Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Диаметър : 12 мм, Обща дължина : 20/25/30/40/50 мм Характеристики : 1.Изработени от неръждаема стомана, стопорные на винта са здрави и трайни, им е трудно да подлежат на корозия, което осигурява дълготрайна употреба.Пакетът включва : 1 х 20 бр/компл.Всеки крепежный винт оборудван с инсталационните винтове и стената анкерами, предвидени гумени уплътнения за да се свържете с инсталирана табела, които са лесни за инсталиране и могат да защитите вашите надписи от надраскване.Всеки крепежный винт оборудван с инсталационните винтове и стената анкерами, предвидени гумени уплътнения за да се свържете с инсталирана табела, които са лесни за инсталиране и могат да защитите вашите надписи от надраскване.Изработени от неръждаема стомана, стопорные на винта са здрави и трайни, им е трудно да подлежат на корозия, което осигурява дълготрайна употреба. рекламни пирони (една и съща дължина). Винтове за закрепване към стената, подходящи за стъклен знаци, акрил знаци, вътрешни и външни рекламни табла, снимки и така нататък, това е добър избор за офиси, супермаркети, магазини, спални и така нататък, не само красив, но и практичен.

Клиентите също го харесват..